VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Hůrka

zpět
 

Popis:
Nově zrekonstruovaný bývalý statek s uzavřeným dvorem a bazénem. České Budějovice 8km, Hluboká nad Vltavou 12km, Třeboň 30km.

Kód objektu: 242

Kapacita: 6

 

Cena:
8500 Kč/týden v sezóně, 6500Kč/týden mimo sezónu, 9000Kč/silvestrovský pobyt. Cena nezahrnuje spotřebu el. energie vyšší než 50kWh/týden a plynu nad 2m3/týden.

Objekt:
Přízemní objekt. Obývací pokoj - sedací souprava (1 přistýlka) a jídelní kout, TV a SAT, krbová kamna připojená na ústřední topení. Kuchyně - el. sporák, rychlovarná konvice, kávovar, mikrovlnná trouba. Dvě ložnice - 1. průchozí s dvoulůžkem, 2. s palandou. Koupelna s rohovou vanou a umyvadlem. Samostatné WC. Ústřední plynové topení. Uzavřený dvůr poskytuje soukromí a hosté zde mohu využít bazén o průměru 3,6m, částečně zastřešenou terasu s posezením, slunečník, gril a venkovní pingpongový stůl. Parkování na zahradě nebo ve stodole. Obchod a restaurace 1,3km.

Okolí:
Místo nabízí dostatečné rekreační vyžití, a to jak v návaznosti na oblast Českobudějovicka, tak i oblast Novohradských hor, které se stále mohou pyšnit svou panenskou a nedotčenou přírodou. Výlety do okolí: Český Krumlov, Hvězdárna Kleť, hrad Rožmberk, České Budějovice, rafting - divoká voda, Holašovice, mikroregion Blanský les, Novohradsko, Třeboň, Dvůr Vondrov, prohlídka pivovaru Budvar, zámek a ZOO Hluboká n.V.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info