VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chata Štědrákova Lhota

zpět
 

Popis:
Chata se šesti pokoji a společnou kuchyní v malé horské obci. Šumperk 14km.

Kód objektu: 271

Kapacita: 19

 

Cena:
Leden - březen 21000Kč/týden, duben - prosinec 18000Kč/týden. Kratší pobyty 3000Kč/den. U pobytů kratších než týden je příplatek za poskytování povlečení ve výši 50Kč/ks. Při obsazení chaty menším počtem osob je cena dle počtu osob 200 - 240 Kč/os./den.

Objekt:
Obytná kuchyň - kompletní nádobí, sklokeramická varná deska a horkovzdušná trouba, mikrovlná trouba, lednice, mrazák, varná konvice, myčka, TV, SAT a DVD. 6 pokojů: přízemí 1 x 2 lůžka, 1 x 3 lůžka a 1 x 4 lůžka, podkroví 2 x 3 lůžka a 1 x 4 lůžka. Dvě koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Dvě samostatná WC. Topení na tuhá paliva nebo elektrické. Topení zajišťuje majitel chaty, zákazník reguluje nastavení teploty pomocí termoventilů v místnostech. Pobyt se psem menšího vzrůstu po dohodě. Při pobytu kratším než týden doplatek za povlečení 50Kč/os. Zahradní altán vybavený krbem, udírnou a zahradním grilem pro 16 osob. Pro děti trampolína, skluzavka, houpačky a pískoviště. Neoplocený pozemek. Obchod 5km, restaurace 5km. .

Okolí:
Obec v údolí Hostického potoka, která je vyhledávána milovníky letní i zimní turistiky. Lyžování: přímo v obci (cca 500m) je lyžařské středisko Panorama se čtyřmi vleky. Další lyžařská střediska - Kouty, Branná, Přemyslov, Sněžník - Dolní Morava. Výlety do okolí: rozhledny Val u Králíků a Háj u Šumperka, vodní elektrárna Dlouhé stráně, Hanušovice - pivovar, Šumperk - radnice v saském neorenesančním slohu, Geschaderův dům muzeum, ZOO, vyhlídkový altánek na Městských skalách, Vykýřovice - můzeum, Bludov - zámek, lázně, Velké Losiny - zámek, muzeum ruční výroby papíru, lázně, CHKO Jeseníky.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info