VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Hříběcí

zpět
 

Popis:
Chalupa se sedmi pokoji na okraji malé vesnice. Pelhřimov 16km, Telč 20km.

Kód objektu: 119

Kapacita: 18

 

Cena:
Celý objekt 21700 Kč/týden/sezóna, 17200Kč/týden/mimosezóna, 26900 Kč/Silvestr. SLEVA - víkendy za cenu 5000Kč/celý objekt! Při ubytování menšího počtu osob a mimo sezónu cena dohodou. Cena nezahrnuje rekreační poplatek, poskytování ručníků, závěrečný úklid a v topné sezóně spotřebovanou elektrickou energii.

Objekt:
Ubytování ve třech prostorných, vkusně zařízených, samostatných apartmánech. V 1.patře apartmány č. 1 a 2. Apartmán č. 1: obývací pokoj (krbová kamna, sedačka, křesla, TV, satelit, rádio), 1 ložnice s manželským lůžkem, 2 ložnice se 2 samostatnými lůžky, kuchyň s jídelním koutem (lednice, elektrický sporák, mikrovlnná trouba, varná konvice, překapávač), koupelna (vana, automatická pračka), samostatné WC, balkón. Apartmán č. 2: 1 ložnice s manželským lůžkem (průchozí), 2 ložnice se 2 samostatnými lůžky, kuchyň s jídelním koutem (lednice, elektrický sporák, varná konvice, mikrovlnná trouba, barevný TV, rádio), koupelna (vana), samostatné WC, balkón. V apartmánech č. 1 a č. 2 lze přidat celkem 2 přistýlky. Apartmán č. 3 je v přízemí: obytná ložnice s manželským lůžkem a 2 samostatnými lůžky, kuchyň s jídelním koutem (lednice, elektrický sporák, varná konvice), sprchový kout, samostatné WC, vstup na zahradu. V podkroví rozlehlá půda s pingpongovým stolem a elektronickými šipkami. Wifi připojení k internetu. Topení akumulačními kamny, ohřev vody - každý apartmán má svůj elektrický bojler. Na požádání možnost přidat 2 dětské postýlky a dětskou jídelní židličku. Oplocená zahrada s bazénem o průměru 4m, pískovištěm a basketbalovým košem. Ohniště s posezením. Možnost uskladnění kol. Parkování u objektu. Obecní volně přístupné fotbalové hřiště s dětským koutkem 400m. Obchod s potravinami 400m nebo v Horní Cerekvi vzdálené 3km. Restaurace 3km. Cena nezahrnuje rekreační poplatek, poskytování ručníků, závěrečný úklid a v topné sezóně spotřebovanou elektrickou energii.

Okolí:
Malá vesnice na Vysočině. Ideální místo pro cykloturistiku na málo frekventovaných trasách. Můžete vyzkoušet své síly na trase "Přes tři vrchy", kde se každoročně jezdí stejnojmenný závod bikerů. Koupání v bazénu nebo v 3km vzdáleném zatopeném pískovém lomu s průzračnou vodou vhodným i pro potápěče. Pro zájemce kurs potápění. V obci hřiště s dětskými prolézačkami. Výlety do okolí autem, vlakem, na kole i pěšky - Telč (25km), Jindřichův Hradec (33km), vrch Křemešník s rozhlednou a lanovým centrem(15km), vrch Čeřínek (12km), Javořice (9km), Jihlava ZOO (28km), hrad Roštejn (15km), zámek Červená Lhota (37km).

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info