VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Chalupa Rtyně v Podkrkonoší I

zpět
 

Popis:
Vilka se zahradou na okraji obce s výhledem na Východní Krkonoše. Trutnov 17km, Náchod 22km.

Kód objektu: 130

Kapacita: 12

 

Cena:
Sezóna 9900 Kč/týden, mimosezóna 7500Kč/týden, 250Kč/os./den, týdenní silvestrovský pobyt 22250 Kč. Cena nezahrnuje spotřebu elektrické energie.

Objekt:
Přízemí: vybavená kuchyň (lednička s mrazákem, plynový sporák, mikrovlnka, toustovač, kávovar a varná konvice) a obývací pokoj (krbová kamna na dřevo, TV/satelit, 2 přistýlky na rozkládacím gauči), koupelna s vanou, WC. Patro: jeden 4-lůžkový pokoj se čtyřmi samostatnými lůžky, jeden 3-lůžkový pokoj s manželskou postelí a přistýlkou (menší lůžko), jeden 2-lůžkový pokoj s manželskou postelí, TV a WC. V případě požadavku na ubytování další osoby je ve 4-lůžkové ložnici k dispozici matrace. Vytápění elektrické, v obývacím pokoji krbová kamna. Po dohodě možný pobyt se psem. Oplocený pozemek 100m2. Venkovní posezení na terase, gril, ohniště, pískoviště, možnost úschovy kol. Parkování pro 3 auta na pozemku. Obchod a restaurace 200m.

Okolí:
Léto - Adršpašsko-teplické skály 25km, Babiččino údolí 17km, Náchod 22km, Opočno 35km, Dobrošov - vojenská pevnost 30km, Dvůr Králové - ZOO 30km, Kuks 35km, Žacléř - možnost sfárání do dolu 25km, Trutnov 17km - koupaliště s vyhřívaným bazénem pro děti, vodní tobogan a další atrakce, bazén pro plavce, krytý bazén, letní kino, golf, ricochet, krytá tenisová hala, bowling... Rybolov - Batňovice, Dolce a Peklo u Trutnova, Rozkoš u České Skalice. Aqua Park a solná jeskyně GAVOS s léčebnými účinky v Kudowe Zdroji v Polsku - cca 3 km za hraničním přechodem Náchod. Zima: v okolí jsou upravené běžecké trasy, místní vlek (v případě dostatku sněhu) - 2km. Další lyžování je v Mladých Bukách, Jánských lázních, Žacléři, Petříkovicích (nový lyžařský areál s večerním lyžováním a umělým zasněžováním) – vše v rozmezí cca 20 - 30 km od místa ubytování. Bowling - 400 m. Turistické přechody do Polska.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info