VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Penzion Prosečné

zpět
 

Popis:
Nový penzion s golfovým hřištěm a malým kempem v těsné blízkosti Krkonoš. Trutnov 22km, Vrchlabí 10km, Nová Paka 17km.

Kód objektu: 184

Kapacita: 17

 

Cena:
Ubytování - pokoje se soc. zařízením 290Kč/os./den, pokoje se společným sociálním zařízením 240Kč/os./den. Snídaně 50Kč/os./den, obědy 80Kč/os./den, večeře 80Kč/os./den. Děti do 3 let bez nároku na lůžko zdarma. Děti 3-12 let 50% sleva. Pes 100Kč/den. Vánoce a Silvestr příplatek 200Kč/os.

Objekt:
Přízemí: společenská místnost s 8 stoly, 33 míst na sezení, bar s výčepem (Budweiser). V patře 7 pokojů: 1x pokoj (apartmán) se soc. zařízením pro 4 osoby + přistýlka. 1x pokoj 4x5m se soc. zařízením pro 2 osoby. 1x pokoj 4x5m se soc. zařízením pro 3 osoby. 1x pokoj se soc.zař. pro 1 osobu. 1x pokoj 3,5x5m se soc.zař. pro 2 osoby. 1x pokoj pro 1 osobu. 1x pokoj 3,5x5m pro 3 osoby+ přilehlý pokoj pro 2 os. - pro tyto 3 pokoje společná umývárna se sprchami + WC. Ze společenské místnosti je vchod na terasu s výhledem na louku a řeku Labe (možnost rybaření). Svatby, promoce, rauty, školení aj. společenské akce. Pro společenské vyžití hostů - billiár, ping-pong, šipky, stolní fotbal, šachy, hrací skřín na CD. Golfové hřiště s 9 jamkami. Pro děti houpačky, prolézačky, pískoviště s hračkami, skluzavka. Nově vybudovaný autokemp s místy také pro stany. Vlastní parkoviště s nájezdem přímo z hl. komunikace pro 12 vozů . Další možnost parkování na travnaté ploše vedle hotelu - cca 20 aut. Restaurace v objektu, obchod 1km.

Okolí:
Krkonoše v těsné blízkosti poskytují možnost vycházek, horské turistiky, cykloturistiky. Lyžování - sjezdové i běžecké - na přibližně 20ti místech s mnoha lyžařskými vleky, např. v Jánských Lázních (22km) – Černý Důl s nočním lyžováním, Dolním Dvoře (8km). Výlety: ZOO Dvůr Králové (17km), vojenská pevnost Josefov, hrady a zámky (Kuks), Jičinské skály, Prachovské skály, Adršpašské skalní město, Boskovské jeskyně, přehradní nádrže, rybníky, sklárny Harrachov,Vrchlabí - vyhlídkové lety nad Krkonošemi, aquapark Špindlerův Mlýn, Pilníkov - lov ryb, jízdy na koních apod.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info