VYHLEDÁVÁNÍ

region:

počet osob:

typ ubytování:

Penzion Konstantinovy Lázně

zpět
 

Popis:
Penzion s apartmány a pokoji v lázeňském městečku s nejčistším vzduchem v ČR. Plzeň 40km, Karlovy Vary 50km, Mariánské Lázně 20km.

Kód objektu: 185

Kapacita: 23

 

Cena:
Apartmány 407Kč/os./den, 1.pokoj se soc. zařízením 317Kč/os./den, 2.pokoj bez soc. zařízení 267Kč/os./den. Ceny zahrnují lázeňský rekreační poplatek.

Objekt:
Penzion poskytuje ubytování ve třech apartmánech a dvou pokojích: Dva 3-lůžkové apartmány se dvěma přistýlkami, jeden apartmán 7-lůžkový se třemi oddělenými ložnicemi. Všechny apartmány mají ložnici (ložnice), obýv. kuchyň a soc. zařízení. 1.pokoj je 2-lůžkový s možností přistýlky a má vlastní sociální zařízení. 2.pokoj je 4-lůžkový s možností jedné přistýlky a sociálním zařízením na chodbě. TV není pouze na 2. pokoji. Hosté ubytovaní na pokojích využívají společnou kuchyň a společenskou místnost. Bar, tělocvična s rotopedem, stolní tenis, půjčování kol. Ubytování se snídaní, po dohodě i s plnou penzí. Pobyt možný se psem. Obchod v místě.

Okolí:
Konstantinovy Lázně náleží k významným místům Plzeňského kraje. Lázeňské služby jsou zde zaměřeny především na komplexní diagnostiku, prevenci a léčení chorob kardiovaskulárního systému. Hlavní léčebné metody jsou založeny na využití přírodních léčivých zdrojů - minerální uhličité vody. Okolí je protkáno více jak 450 km značených cyklotras, pěších turistických tras a řadou naučných stezek. Běžky, houbaření, relaxace, koupaliště, minigolf, squash, tenisové kurty. Výlety do okolí: Bezdružice - barokní zámek. Zříceniny hradů Gutštejn, Krasíkov, Falkenštejn, Nečtiny, Volfštejn, Buben. Úterý - historické náměstí. Klášter Teplá - premonstrátský klášter. Barokní kostel Šipín. Zatopený čedičový lom v Okrouhlém Hradišti. Lanové centrum Polžice. Majitelé penzionu zajistí různé sporotovní balíčky a vyžití v lanovém centru.

 

Copyright © 2012 CA Po Česku. Created by bendl@bendl.info